Nogomet

Mogući protivnici BIH u baražu

BiH - baraž
BiH - baraž
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kvalfikacije za EURO 2016. godine u Francuskoj su i zvanično završene u utorak uvečer. Poznati su svi učesnici Evropskog prvenstva, ali i učesnici dodatnih kvalifikacija, odnosno baraža, gdje će svoje svoje mjesto naći i Bosna i Hercegovina. Tako će se u bubnju za baraž naći pored naše reprezentacije i selekcije Ukrajine, Irske, Slovenije, Mađarske, Švedske, Norveške i Danske.

Treba napomenuti kako se reprezentacija Turske plasirala direktno na EP kao najbolja trećeplasirana reprezentacija. Prema sadašnjem koeficijentu nositelji u baražu će biti Bosna i Hercegovina, Ukrajina, Danska i Švedska. Kao nenositelji će biti Irska, Slovenija, Norveška i Mađarska. Treba napomenuti kako će izvlačenje za baraž biti 18. oktobra ove godine, a susreti baraža će se igrati 12. i 17. novembra.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno