Politika

Mladi SDP ZDK

Mladi SDP ZDK
Mladi SDP ZDK
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mladi SDP ZDK – Juče je održana izvjestajno – izborna konvencija Foruma mladih SDP BiH Zeničko dobojskog kantona, na kojoj je za predsjednika izabran Muamer Mehić iz Zenice, a za sekretara Haris Ibrišimović iz Doboj-juga

.Za potpredsjednike su izabrani Dženana Hadžiedhemović iz Maglaja,Ernad Latifović iz Zavidovića i Tarik Jusupović iz Kaknja. U radu konvencije učestvovalo je 55 delegata iz 12 općinskih organizacija.

Razmatran je i usvojen Izvještaj o radu za prethodni mandatni period, usvojena Odluka o unutrašnjem organizovanju, te izabrano rukovodstvo Foruma mladih za naredni mandatni period.

Konvenciji su u svojstvu gostiju prisustvovali zvaničnici SDP-a svih nivoa organizovanja. U raspravi je naglašeno da SDP BiH partija koja vjeruje u mlade ljude i da je partija koja im daje priliku da svojim entuzijazmom, kreativnošću, svježim mladalačkim idejama, zajedno sa starijim kreiraju politiku SDP BiH, politiku po mjeri čovjeka. (Š.B. RTVZE)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno