Zabava

Misteriozni triler M. Nighta Shyamalana “Stari” u kinima

Dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da od 29. jula u naša kina stiže novi triler STARI (OLD), reditelja M. Nighta Shyamalana, koji je i scenarista i jedan od producenata ovog filmskog ostvarenja.

Originalna priča o neobjašnjivim pojavama koje se dešavaju na jednom izolovanom ostrvu i vremenu koje brzo prolazi, ostavit će vas bez daha i držati pažnju od samog početka do kraja filma.

Sklonite se od paklenih vrućina u neko od naših rashlađenih kina i provedite prijatno veče uz ovaj veoma interesantan ali i pomalo zastrašujući film.

O FILMU :Ovog ljeta vizionar i filmski stvaralac Night Shyamalan predstavlja zastrašujući, misteriozni novi triler o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima, i koja otkriva da osamljena plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare … smanjujući čitav njihov život u jedan jedini dan.

Trailer filma nalazi se na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=q7VxC5Hc1cw

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: