Košarka

Mirza Teletović podnio ostavku na sve funkcije u KSBiH

Podijeli ovu vijest:

Zbog nemogućnosti upravljanja i vođenja Saveza, podnosim ostavku na sve funkcije u Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine, poručio je proslavljeni bh. košarkaš Mirza Teletović.

– U životu sam naučio da se sve situacije mogu rješiti kada postoji volja i želja za dogovorom, za kompromisom, ali kada se nađete u situaciji da ne mošeš biti sam protiv svih, odnosno da su ti vezane ruke u donošenju odluka, onda je jedino logično podnijeti ostavku – dodao je Teletović.

– Ponosan sam na svoj angažman u KSBiH, jer smo uradili mnogo stvari da poboljšamo uvjete za sve naše selekcije, što je na kraju rezultirali sjajnim rezultatima, ali doščo je vrijeme da se stavi “tačka na i”, jer kao čovjek, prije svega, a tek onda sportista, ne želim biti dio nečega gdje se obećano ne može ili ne želi ispuniti – zaključio je on.

Ranije je raskid ugovora sa KSBiH zatražio Vedran Bosnić, selektor Zmajeva.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno