Rukomet

Miran Čović (ponovo) u RK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Miran Čović (ponovo) u RK Čelik- Prvi potpis na novi ugovor za RK Čelik stavio je bivši igrač ovog Kluba Miran Čović, koji je igrao za RK Travnik i RK Jajce

Sjajani rukometaš i dobar čovjek, tridesetogdišnji Miran Čović, vratio se iz RK Jajca u RK Čelik. Potpisao je dvogodišnji ugovor sa RK Čelikom, za koga je nastupao 2019. godine.

– Nakon tri godine vraćam se u RK Čelik, jer je to jedan od najbolje organizivanih klubva u BiH rukometu. Čim me je predsjednik Kluba Pane Škrbić, koga izuzetno cijenim i kome vjerujem, pozvao da se vratim u RK Čelik, nisam se ni minute dvoumio. Uslovi za rad u Čeliku su odlični. To je Klub gdje svoje igrače veoma cijene i poštuju. Poznajem sve saigrače u RK Čeliku, svi smo medjusobno ,,raja”. Očekujem da ćemo uz prepoznazljiv i dobar stručni rad ući odlično u novu sezonu za RK Čelik. Drago mi je da su Amar Kobilica i Adnan Begagić, donedavno prvotimci Čelika, ,,priododati” u stučni štab, uz Mikija Filipovića i da je to naša dobitna kombinacija – izjavio je Miran Čović nakon potpisivanja ugovora sa predsjednikom Panetom Škrbićem.

Tako je Miran Čović prvo ovogodšnje pojačanje za RK Čelik. Predsjednik Kluba Pane Škrbić povodom povratka Čovića u Čelik izjavio:

– Želim iskreno dobrodošlicu Miranu! Povatak Mirana nam mnogo znači za jačanje stabilnosti tima. On ima rukometno iskustvo i znanje, igrač je koji se na terenu ni malo ne štedi, veliki je borac i ,,gine” do zadnjeg atoma snage. Što je najvažnije: pored toga što je odličan rukometaš, odličan je i čovjek – kaže Škrbić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno