Politika

Miralem Galijašević na otvaranju 26. Balkanskog prvenstva u stonom tenisu: ” Vlada ZDK podržava razvoj sporta u ZDK”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Miralem Galijašević na otvaranju 26. Balkanskog prvenstva u stonom tenisu: ” Vlada ZDK podržava razvoj sporta u ZDK” – Miralem Galijašević, premijer Zeničko-dobojskog kantona  na otvaranju 26. Balkanskog prvenstva u stonom tenisu za mlade u prigodnom obraćanju pozdravio je sve prisutne goste i takmičare, izrazio dobrodošlicu na ovo međunarodno takmičenje i naglasio da Vlada Zeničko-dobojskog kantona u sklopu mjera podrške mladima itekako vodi računa o razvoju i omasovljenju sporta.

Premijer Galijašević je naglasio da je Vlada ZDK sponzor današnja dva međunarodna takmičenja, koja se održavaju u Zenici, i to : 26. Balkansko prvenstvo u stonom tenisu i Međunarodni atletski miting.

„Posebno raduje“ kazao je premijer Galijašević, „da se ova takmičenja organizuju na našim sportskim terenima koji imaju sve uvjete za organizaciju međunarodnih takmičenja.“

Press služba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno