Zenica

Ministar Smajić sa Udruženjem poljoprivrednika o Program poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji za 2018.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ministar Smajić sa Udruženjem poljoprivrednika o Program poticaja u poljoprivrednoj proizvodnji za 2018. – Himzo Smajić, ministar  za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu sa saradnicima održao je sastanak sa predstavnicima Udruženja poljoprivrednika Zeničko-dobojskog kantona.

Na sastanku se razgovaralo o realizaciji Programa poticaja iz 2017.godine i o Programu poticaja u poljoprivredi za 2018.godinu.Predstavnici Udruženja poljoprivrednika ZDK su iskazali zadovoljstvo rezultatima rada u realizaciji Programa poticaja u poljoprivredi iz 2017.godine. Razgovaralo se i o mogućnostima  i smjernicama za budući rad.

Dogovoreno je da će Udruženje poljoprivrednika ZDK svoje sugestije i primjedbe vezane za donošenje Programa poticaja u poljoprivredi za 2018.godinu dostaviti Ministarstvu u pisanoj formi.

Prije donošenja Programa poticaja poticaja u poljoprivredi za 2018.godinu, Ministarstvo će razmotriti sve dostavljene prijedloge i sugestije Udruženja.

Press služba ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno