Biznis Politika

Ministar Šibonjić posjetio kompaniju “JasminM” lidera u isporuci visokokvalitetne mehanizacije u oblastima šumarstva, građevinske industrije, cestogradnje i rudarstva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ministar privrede Zenićko – dobojskog kantona Samir Šibonjić posjetio je danas „JasminM“ Žepče, lidera u isporuci visokokvalitetne mehanizacuje i vozila u oblasti rudarstva, graďevinske industrije, šumarstva i cestogradnje.

Ministru Šibnjiću pridružio se i projekt menadžer turske kompanije HGG koja izvodi radove na koridoru Vc od Zenice.

Ugledne goste primio vlasnik preuzeća „JasminM“, Jasmin Maličbegović sa saradnicima.

Ministar Šibnjić je naglasio da je opredjeljenje Ministarstva privrede ZDK i njegovo lično opredjeljenje, spajanje privrednika iz ZDK sa kompanijama iz cijelog svijeta, sa fokusom na podršku projektima od posebnog značaja za kanton i državu.

On je istakao da je kompanija „JasminM“ strateški važna kompanija za privredu u ZDK i cijeloj BiH jer je vodeća certificirana kompanija za poznate svjetske brendove u šumarstvu, rudarstvu, građevinskoj i industrijskoj tehnici.

Vlasnik kompanije Jasmin Maličbegović je prezentirao gostima proizvodno servisne koncepte za Bosch Rexroth, Volvo građevinske strojeve, hidraulična crijeva najpoznatijih svjetskih brendova manulifiltraciju Donaldson kao i brandove Dana, Spicer, Esco, itd.

Istaknuto je da kompanija „JasminM“ uz 25-godišnje iskustvo i vrhuski obučene inženjere i tehničare u svom servisnom konceptu obezbjeđuje klijentima servis 24/7 uz rano preventivno djelovanje na spriječavanju kvarova i obustave u eksploataciji mašinskih sistema.

Prikazana su vrhunski opremljena servisna vozila koja na terenu mogu otkloniti i najkomplikovanije kvarove.

Na kraju su domaćini gostima prezentirali uštede u gorivu i intervalima servisa uz adekvatnu filtraciju i upotrebu rezervnih dijelova koje proizvođači ugrađuju kod prve ugradnje(OEM) a mogu ih nabaviti u „JasminM“. kompaniji.

Gosti su bili prijatno iznenađeni količinom i asortimanom ponuđenih usluga i dogovorena je saradnja za vrijeme boravka u BiH i regiji na obostrano zadovoljstvo.

Ministar Privrede ZDK Samir Šibonjić je obećao svaku vrstu podrške u cilju nastavka uspješnog rada ova dva privredna subjekta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno