Zabava

Mima posvetila “7 boulevards of love” svojoj prvoj ljubavi, te današnjem suprugu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mima posvetila “7 boulevards of love” svojoj prvoj ljubavi, te današnjem suprugu!- Mima posvetila “7 boulevards of love” svojoj prvoj ljubavi, te današnjem suprugu!

“Prvi stihovi su došli u san za vrijeme mog života u Dubaiu.” – rekla je Mima

“S obzirom da uvijek držim jedan mali defter pokraj kreveta, zapisah ih u sred noći i tako nastade mojih ” 7 bulevara ljubavi”. Pjesma je posvećena mojoj prvoj ljubavi, današnjem suprugu, te mističnom broju 7 koji se kroz moj život provlači u raznim varijacijama. Kao što svaka priča ima početak, zaplet i kraj, a mi sami sa svojom energijom biramo na koji način će završiti, i ova priča ima nastavak.”

“Spotom smo željeli dočarati prelijepe dijelove naše zemlje a koji su manje poznati mlađim generacijama. U moru usiljenosti važno je biti svoj, voljeti bez predrasuda i slijediti svoje srce.”

“U pripremi je i naredni singl pod nazivom “Flowerman“, za koji također potpisujem muziku i tekst.” – dodala je.

Spot je sniman na nakoliko lokacija širom Bosne i Hercegovine, a posebne zahvalnice: Etno selo ” Čardaklije”, Zoranu, Teodori i Zekerijahu, ” Eko zona Zelenkovac”, Bori, Konjički klub ” Pegasos” ,Tanji Džozo..Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno