Zabava

“Dungeons&Dragons- odanost među lopovima” od sutra u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

EPSKA AVANTURA KAKVU JOŠ NISTE GLEDALI NA VELIKOM PLATNU! NEPONOVLJIV SPOJ AKCIJE, FANTASTIKE I KOMEDIJE U KINIMA OD 30. MARTA!

U ime distributerske kuće Una film, veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da od sutra 30. marta u naša kina dolazi dugo očekivana avantura „DUNGEONS & DRAGONS – ODANOST MEĐU LOPOVIMA“ (DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMONG THIEVES).

Film prepun živih boja, magije i uzbudljivih situacija okupio je neka od najzvučnijih imena svjetske kinematografije. Uz Chrisa Pinea, imat ćemo priliku da gledamo i Michelle Rodriguez i Hugh Grant u ulozi u kakvoj ga do sada nismo gledali.

O FILMU: Šarmantni lopov i grupa nesvakidašnjih avanturista upustili su se u epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju. Međutim, kada se sukobe sa pogrešnim ljudima, stvari kreću po zlu. DUNGEONS & DRAGONS – ODANOST MEĐU LOPOVIMA predstavlja nam bogati svijet i razigrani duh legendarne igre sada na velikom platnu, u urnebesnoj avanturi prepunoj akcije.

Trailer filma pogledajte putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno