Ostali sportovi

Mileusnić nastupa u Pekingu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naš atletičar Dejan Mileusnić će 20. maja nastupiti na grandioznom atletskom mitingu u Pekingu. To je danas potvrdila Dejanova menadžerica Valentina Fedjušina. Naime kako Dejan još praktično nije nastupao ove godine, izuzev nastupa u Portugalu gdje je bio jako bolestan zbog trovanja hranom, plan za period do gore navedenoh mitinga je da će u Nedelju 19.aprila krenuti u crnogorski Bar gdje će sa nekolicinom prijatelja iz reprezentacije odraditi mikrociklus priprema kako bi povratio formu i spremio se na miting u Pekingu.

Od povratka iz Portugala, Dejan prolazi period adaptacije i rehabilitacije jer je momenat trovanja bio jako negativan i mnogo loše uticao na njegov psihofizički status i trenutno se nalazi u Zenici gdje polako ulazi u aktivan i kontinuiran trenažni proces koji je neophodan za pripreme u Baru. U razgovoru sa Dejanom, on je istakao kako je važno da na pripremama izoštri određene motoričke sposobnosti (brzina,eksplozivnost,gipkost) , kako bi što bolje mogao nastupati u Pekingu.

 Nakon Pekinga, Mileusnića očekuje veliki broj visokorangiranih mitinga po cijelom svijetu rekla je njegova menadžerica. Milesuniću želimo mnogo sporstke sreće i uspjeha i da se što prije vrati u što bolju formu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno