Info

Meteo prognoza za januar

U Bosni i Hercegovini  od 15. januara očekuje se pogoršanje vremenskih prilika praćeno padavinama u obliku kiše i snijega – kazao je Agenciji Fena Bakir Krajinović, stručni saradnik u Sektoru primijenjene meteorologije Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ističe da će se nestabilno vrijeme s umjerenim padavinama zadržati sve do kraja ovog mjeseca. Minimalne temperature zraka u Bosni će biti u porastu do četvrtka i kretat će se od -4 do 1 stepen.

Krajinović kaže da od 15. januara do kraja januara slijedi postepen pad jutarnjih temperature, a očekivane vrijednosti su od -2 do 5 stepeni.

Maksimalne temperature zraka u Bosni će postepeno rasti do sredine januara, a prognozirane vrijednosti su od 6 do 12 stepeni. Nakon 15. januara pa do kraja mjeseca slijedi blagi pad dnevnih temperature, a vrijednosti će se kretati od -1 do 6 stepeni celzijusa. 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem