Ostali sportovi

Mesud Pezer prvi na skupu “Bacači Olimpijci BiH u Zetri”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U organizaciji Atletskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine, danas, 13. februara u Sarajevu, u Olimpijskoj dvorani Zetra, održan je događaj pod nazivom „Bacači Olimpijci BiH u Zetri“. Ovaj događaj je održan u sklopu Dvoranskog atletskog prvenstva Federacije BiH za mlađe kategorije u okviru kojeg je organizovano i takmičenje Seniora u bacanju kugle.

Najbolji rezultat u takmičenju bacanja kugle ostvario je Mesud Pezer s dužinom od 20,60 m te je ovim rezultatom ostvario svoju treću uzastopnu pobjedu u ovoj sezoni.

„Prije svega drago mi je da sam učestvovao na ovakvom događaju i dao podršku inicijativi da Bosna i Hercegovina napokon dobije atletsku dvoranu jer zaista imamo veliki broj talenata koji uz adekvatne uslove mogu postići puno više. S druge strane raduje me i činjenica da mi je ovo treća pobjeda na tri takmičenja na kojima sam učestvovao ove sezone. Treniram dobro i nadam se da ću održati ovaj pobjednički niz i na takmičenjima koja slijede.“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno