Biznis

Meridijan – brend iz Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krajem novembra napunile su se četiri godine kako se brend ženskih čarapa “Meridijan” proizvodi u BiH. Zenička kompanija “Meridijan”, dugogodišnji zastupnik i distributer italijanskih čarapa “sanpellegrino”, odlučila se na samostalnu proizvodnju.

– Nakon četiri godine razvijanja brenda, ove godine unaprijeđena je proizvodnja i poboljšan je kvalitet čarapa, a urađena je i luksuzna linija “prima”. Naši proizvodi sada su prisutni širom BIH, a zanimljivo je da sada dva puta više proizvodimo nego što uvozimo strane brendove – kazao nam je osnivač i vlasnik “Meridijana” Vladimir Franjić.

Pri kreiranju i proizvodnji čarapa, istakao je on, obratili su pažnju da njihovi proizvodi u potpunosti zadovolje sve potrebe bh. žena koje za prihvatljive cijenu dobiju čarape vrhunskog kvaliteta. Ova kompanija danas proizvodi petnaest artikala, a potvrda kvaliteta je i ISO standard koji se obnavlja već treću godinu zaredom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno