Biznis

Mentos- kraj nagradne igre

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ostalo je još samo nekoliko dana do kraja nagradne igre „Mentos za 5“ u kojoj možete osvojiti skuter ili druge zanimljive nagrade ovog ljeta. Za učešće je dovoljno da u jednom od Bingo marketa kupite neke od Mentos proizvoda u vrijednosti od minimalno 5KM i račun ubacite u kutiju za nagradnu igru koja se nalazi kod kase.

Nagradna igra traje do utorka, 11. augusta, a ukoliko do sada niste stigli uključiti se u ovu nagradnu igru ne propustite priliku i u narednim danima oprobate svoju sreću. Broj računa koji možete ubaciti u kutije za nagradnu igru nije ograničen.

Sretni dobitnici mogu osvojiti jedan od tri skutera te popularni selfie stick ili odlične slušalice. Glavna nagradna, skuter Keeway F-ACT 50, idealan je za kratke svakodnevne relacije u gradovima. Odlikuje ga jednocilindrični, dvotaktni motor snage 50cc koji će bez problema savladati sve prepreke gradske vožnje uz minimalnu potrošnju.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre „Mentos za 5“ bit će održano 22. augusta 2015. godine u Bingo hipermarketu Stup u Sarajevu, a spisak dobitnika će isti dan biti objavljen na Facebook stranici Mentos BA.

Mentos je jedan od najpoznatijih svjetskih brandova tvrdih bombona, a na našem tržištu dostupan je u nekoliko ukusa od kojih su najpopularniji Mint i Fruit. Više informacija o nagradnoj igri „Mentos za 5“ možete pročitati na internet stranici www.mentos.ba  ili na Facebook stranici Mentos BA.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno