Ljudi

Mensur Sinanović na čelu Rukometnog saveza BiH

SAMSUNG CSC

Mensur Sinanović na čelu Rukometnog saveza BiH – Posljednjih sedmica bh. rukomet pogađa jedna od najvećih kriza, a današnji dan je okarakterisan kao “Dan D” za naš rukomet.

Na današnjoj sjednici Skupštine Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine napravljen je prvi korak ka rješavanju postojeće krize, te su izabrani novi članovi Upravnog odbora RSBiH, a jedan od novoizabranih članova je i profesor Mensur Sinanović iz Zavidovića, inače trenutni Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta Zeničko-dobojskog kantona.

Mensur Sinanović će za osam mjeseci u rotaciji biti novi predsjednik Rukometnog saveza, a pred njim i novim Upravnim odborom je težak posao – spas bh. rukometa.

Povodom današnjeg imenovanja oglasili su se i iz RK Krivaja, gdje je profesor Sinanović pored igračke karijere radio kao i trener, te su mu poželjeli sreću i uspjeha u budućem radu, kao i svim ostalim članovima. zdici.info

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem