Ljudi

Melisa Zukan i Mesud Pezer

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenički fotograf Amel Topčagić je došao na zanimljivu ideju da uradi “fotošuting” (photoshooting) sa bh. sportistima, atletičarima Zeničanima Melisom Zukan i Mesudom Pezerom, na temu skretanja pažnje na naše sportiste, koji su ponos ovog grada, ali istovremeno i na temu zagađenja, kojeg pripremajući se u svom gradu sportisti udišu zajedno sa ostalim građanima Zenice.

Na upit zašto baš fotošuting sa sportistima, Topčagić odgovara:

– Pored toga što su vrhunski sportisti Mesud i Melisa su ujedno i ljudi koji su odrasli i stvorili karijere baš u ovom gradu. Pristali su, jer su htjeli ukazati na problem enormne zagađenosti zraka u našem gradu Veoma sam im zahvalan na saradnji. Uz sve ovo, vjerujem da bi naši sportisti sa boljim kvalitetom zraka ostvarili i mnogo bolje rezultate, mada su i pored zagađenja do sada bili odlični – našalio se Topčagić.

klikni ovdje da vidiš foto galeriju

 

AVAZ 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno