Nogomet

Mehmed Baždarević ostaje selektor

Mehmed Baždarević
Mehmed Baždarević
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mehmed Baždarević vodit će nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine i u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Izvršni odbor Nogometnog saveza BIH danas je na sjednici u Sarajevu jednoglasno usvojio prijedlog da se nastavi saradnja s Baždarevićem i sadašnjim stručnim štabom i u kvalifikacionom ciklusu za SP u Rusiji. Kako je saopćeno iz NSBiH, elementi ugovora bit će naknadno usaglašeni.

Selektor Baždarević je  izrazio spremnost da i dalje vodi reprezentaciju, uz zahvalnost na povjerenju i napomenu da će sve kapacitete koncentrisati na uspjeh u narednim utakmicama baraža protiv Irske i plasmanu na EURO 2016.

Izvršni odbor izrazio je podršku selektoru mlade U-21 reprezentacije Darku Nestoroviću u nastojanjima da poboljša rezultatski bilans u tekućim kvalifikacijama i da kroz takmičenje sa saradnicima profiliše nove kandidate za “A” selekciju, ali se traži maksimalni angažman svakog pojedinca u mladoj selekciji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno