Nogomet

Adidas kreirao nove dresove Zmajevima

Novi dres reprezentacije BIH
Novi dres reprezentacije BIH
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Adidas je kreirao nove dresove, u kojima će fudbalski reprezentativci BiH premijerno igrati na utakmicama baraža protiv selekcije Republike Irske za EURO 2016 u Francuskoj, saopćio je večeras GLOBAL/PERFORMANCE/FOOTBALL.

U prvoj utakmici 13. novembra u Zenici nosiće plave dresove sa tri žute crte. U revanšu 16. novembra u Dablinu prvi put će biti predstavljeni dresovi za gostujuće utakmice. Na dresovima su zastupljene boje koje tradicionalno predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, a climacool tehnologija igračima obezbjeđuje neophodnu ventilaciju i hlađenje tokom igre. Ovo nije prvi put da adidas sarađuje sa bh.reprezentativcima.

Prethodne sezone Adidas je prvi put kreirao zvanične dresove Nogomentnog/Fudbalskog saveza BIH, a veza sa bh- fudbalom dodatno je bila osnažena sponzorskim ugovorima sa najpoznatijim igračima kao što su Edin Džeko, Miralem Pjanić i Senad Lulić.

Novi dresovi Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine biće dostupni širom svijeta u adidasovim maloprodajnim objektima, kod partnerskih prodavaca ili putem sajta www.adidas.com/worldcup .



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno