Nogomet

Mehmed Baždarević objavio spisak

Mehmed Baždarević
Mehmed Baždarević
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uradićemo sve da završimo započeti posao i odemo na EURO, kazao je selektor nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević na današnjoj konferenciji za novinare povodom mečeva baraža protiv Republike Irske.  Baždarević je rekao da su igrači pokazali mnogo karaktera, želje i volje zbog čega je reprezentacija BiH sada u situaciji da sama odlučuje o svojoj sudbini. Također, dodao je da je, u odnosu na prošlo okupljanje, situacija sa formom i povredama igrača mnogo bolja. Rekao je da Republika Irska ima veoma kvalitetnu reprezentaciju.

“Irska je veoma kvalitetna reprezentacija koja igra brz i agresivan fudbal, ali mi imamo sasvim dovoljno kvaliteta da im se suprostavimo i napravimo dobar rezultat”, rekao je on. Dodao je da se neće zavaravati povredama njihovih igrača “jer oni imaju i iz drugog plana igrače koji igraju u jako dobrim kluboima i mogu biti opasni”. Selektor u prvom meču neće moći računati na Muhameda Bešića zbog suspenzije.

[box type=”shadow” ]Na spisku su Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Jasmin Burić, Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Ermin Bičakčić, Emir Spahić, Sead Kolašinac, Edin Cocalić, Muhamed Bešić, Marin Aničić, Tino Sven Sušić, Rade Krunić, Ervin Zukanović, Miralem Pjanić, Srđan Grahovac, Anel Hadžić,Ognjen Vranješ, Senad Lulić, Sejad Salihović, Edin Višća, Ermin Zec, Haris Medunjanin, Izet Hajrović, Edin Džeko, Vedad Ibišević, Armin Hodžić i Milan Đurić. [/box]

Prva utakmica baraža igra se 13. novembra u Zenici, a revanš tri dana kasnije u Dablinu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno