PERO Zenica
Kultura

Međunarodni dan muzeja, radionice i zahvalnice

Međunarodni dan muzeja, radionice i zahvalnice – Povodom obilježavanja Međunarodnog dana muzeja 18.05. JU Muzej grada Zenice upriličio je prikladnu kreativno-edukativnu radionicu za dva odjeljenja trećeg razreda OŠ “Skender Kulenović”, Zenica sa početkom u 11.00 sati, četvrtak 18.05.2017. godine.

Radionica pod nazivom “Papirno Kraljevstvo” ima za cilj izradu papirne makete – modela Starog grada i tvrđave Vranduk.

Po završetku radionice, biće organizovana podjela zahvalnica ustanovama i pojedincima koji su svojim dugogodisnjim djelovanjem i angažmanom upotpunili rad muzeja.

Predstavljanje najbitnijih aktivnost i projekata muzeja realizovanih u 2016. godini, podjela zahvalnica i prigodno druženje uz zakusku, počinje u 13.00 sati, po završetku radionica.

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...