Biznis

MarketMakers poziva IT firme na kreiranje veb šopova radi unapređenje e-trgovine u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

MarketMakers je objavio novi poziv s ciljem sufnanciranje kreiranja web shopova u BiH.

Predmet javnog poziva je dostavljanje ponuda za izradu web shopova krajnjim korisnicima (frmama). Troškovi izrade web shopova, koji budu odabrani, biće sufnancirani od MarketMakers projekta u maksimalnom iznosu do 20% ukupnog troška, pri čemu maksimalna podrška MarketMakers-a ne može biti veća do 4.000 KM po jednom web shopu.

Prijave mogu predati IT firme u saradnji sa firmom za koju se kreira ili unapređuje web shop.

Sufinanciranje kreiranja web shopova u BiH je namijenjeno svim firmama koje imaju potencijal za rast, razvoj i generiranje novih radnih mjesta.

Intervencija se sastoji od kampanje za promociju e-trgovine, podrške firmama za uspostavu e-shopova na OLX platformi i podrške firmama za uspostavu i razvoj vlastitog veb shopa. Veb shopovi firmi koje dolaze iz sektora prodaje i proizvodnje odjeće, obuće, kozmetika, moda, elektro i kućanski aparati, mašine, alati i usluge će imati prednost.

Sufinanciranje kreiranja veb shopova u BiH je namijenjeno svim firmama koje imaju potencijal za rast, razvoj i generiranje novih radnih mjesta.

Intervencija se sastoji od kampanje za promociju e-trgovine, podrške firmama za uspostavu e-shopova na OLX platformi i podrške firmama za uspostavu i razvoj vlastitog web shopa. Web shopovi firmi koje dolaze iz sektora prodaje i proizvodnje odjeće, obuće, kozmetika, moda, elektro i kućanski aparati, mašine, alati i usluge će imati prednost.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno