Zenica

Manifestacija “Oktobar, mjesec zaštite od požara”

Obavještavamo vas da Dobrovoljno vatrogasno društvo“Zenica“ Zenica u svojim planskim aktivnostima za 2021. godinu, kao i svake godine obilježit će “Oktobar, mjesec zaštite od požara“ sa nizom manifestacija kulturnog i sportskog karaktera, vatrogasnih vježbi, predavanja na temu vatrogastva edukativnog karaktera, međunarodne saradnje vatrogasaca i dr.
Sve aktivnosti su usmjerene na širenje protiv-požarne kulture, svijesti i protiv-požarne zaštite u gradu Zenici i šire.
Cilj održavanja ove vatrogasne manifestacije je zbližavanje, druženje, širenje međunarodne saradnje i pomoći među vatrogascima Evrope.
Dobrovoljno vatrogasno društvo “Zenica“ Zenica organizuje već tradicionalni 4. Međunarodni memorijalni turnir prijateljstva vatrogasaca u malom nogometu “Munir Pojskić i Sanel Vranić“, a učesnici su iz BiH, Hrvatske i Srbije.
Turnir će se održati u subotu, 30.10.2021. godine svečanim otvaranjem u 11:00 sati u Gradskoj areni “Husejin Smajlović“ Zenica.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: