Zenica

Mame grada Zenice: Humanitarna akcija prikupljanja pomoći sa našu sugrađanku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Mame grada Zenice: Humanitarna akcija prikupljanja pomoći sa našu sugrađanku- U organizaciji neformalne grupe “Mame grada Zenice”, u subotu (12.06.2021) će biti organizovana nova humanitarna akcija prikupljanja pomoći za našu sugrađanku ,Jasmina Kovacevic Fazlibegovic , našu mamu kojoj je potrebno 50 000 eura za operaciju.
“Mame grada Zenice” će još jednom organizovati akciju kojom žele pomoći mladoj Jasmini ,zbog čega pozivaju sve Zeničane da u subotu podrže ovu akciju u što većem broju.
Humanitarna akcija će trajati od 10 do 18 sati na platou ispred Robne kuće “Bosna” u Zenici.
Na bazaru ćete kao i uvijek naci kolače,rukotvorine naših mama,kozmetiku ,radit cemo i face painting djeci i sve to ćete moći kupiti po simboličnim cijena.
Za sve vas koji možete i želite donirati kolače,nakit ,rukotvorine molila bi vas da se javite PP Adisa Dulan ,Jasmini ili meni da se dogovorimo oko preuzimanja
❤DA ZIVOT POBIJEDI❤


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno