Biznis

LPR Centar: kurs engleskog za Zeničane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

LPR Centar: kurs engleskog za Zeničane  – LPR Centar u saradnji sa El-Roi Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona nastavlja sa implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane Zenice a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika.

Kurs se sastoji od devet nivoa, a svaki nivo odgovara određenoj razini Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike. Polaznici nastavu pohađaju od one razine koja se utvrdi predtestiranjem koje je besplatno. Po završetku kursa, svaki polaznik dobiva besplatno polaganje završnog testa i Međunarodno priznat certifikat. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja kako u Bosni i Hercegovini tako i van granica naše države.

Ovoj edukaciji mogu se priključiti i ostali građani koji ne podpadaju pod kategoriju socijalno ugroženih lica s tim da ta lica samostalno finansiraju samo udžbenik za svaki nivo koji košta 27,00 KM.

Pomenuti projekat se istovremneo implementira u 35 zemalja svijeta i prikupljena sredstva od mjesečnih članarina odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijave su još uvijek toku i vrše se putem zvanične web stranice Centra:  www.centarlpr.com

centar - lpr - letak - maj 2016



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno