Košarka

Loše vijesti za Zeničanina: Najmlađi bh. reprezentativac Zinedin Mulić van stroja zbog teške povrede

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OKK Spars je potvrdio loše vijesti o reprezentativcu Bosne i Hercegovine Zeničaninu Zinedinu Muliću. Mladi košarkaš je povrijedio koljeno, a detaljne pretrage potvrdile su da se radi o težoj povredi i da ga čeka duga pauza. Propustit će Mulić ostatak sezone, koja je tek počela. Našem sugrađaninu, mladom reprezentativcu, redakcija Zenicabloga želi što brži oporavak i povratak na parket i u reprezentaciju.

Podsjećamo, Zenicablog je godinama pratio karijaru ovog mladog sugrađanina. Tako smo još 2017. godine objavili NA OVOM LINKU kad je tadašnji dječak iz OKK ABECEDA pozvan u najmlađe reprezentativne selekcije. niz članaka se u proteklim godinama nastavio VIDJETI OVDJE, dok smo pratili rast i stasanje ovog našeg reprezentativca. Početkom novembra ove godine Zinedin je postao najmlađi bh. seniorski reprezentativac, o čemu smo objavili i video NA OVOM LINKU.   Također, informacija o mladom Zeničaninu koji je 2004. godište, a stasao je upravo u “Abecedi”  je objavljena i NA OVOM LINKU.

“Nakon sinoćnje povrede na utakmici protiv Sloge iz Kraljeva, jutros je urađen MRI snimak i nažalost obistinile su prognoze. Radi se o teškoj povredi koljena i Zinedin Mulić će propustiti ostatak ove sezone. Zinedinu želimo da sve ovo izdrži i da se vrati još bolji nego je bio”, saopćio je Spars. Podsjetimo, nedavno je Mulić debitovao za reprezentaciju BiH, a tek je napunio 18 godina prije desetak dana.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno