Biznis

Loop potpisao ugovor sa ALBA Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon KJKP „Toplane – Sarajevo“,ALBA Zenica i Loop su potpisale ugovor o distribuciji računa putem ElGato portala.
Na ovaj način ALBA Zenica je svojim korisnicima omogućila da primaju svoje račune putem ovog portala. Korisnici ALBA Zenica se već sada mogu prijaviti na ElGato portal i podnijeti zahtjev za prijem elektronskih računa.
ElGato portal pored distribucije računa nudi i  mogućnost plaćanja računa putem nekoliko kanala. Račune koje dobijete na portalu trenutno možete platiti ugovaranjem usluge trajnog naloga u Sparkasse Bank, putem netBanking ili na brzim blagajnama Sparkasse Bank.
Korisnici koji su registrovani na ElGato uslugu i dalje zadržavaju mogućnost plaćanja računa na dosadašnji, spori način, tj. korištenjem uplatnice ili papirnog obrasca na drugim naplatnim mjestima.   

Uskoro moguće plaćanje računa na bankomatima!
 PBH Tehnologies i Loop su potpisali ugovor o zajedničkom nastupu na tržištu, a kako bi korisnicima u BiH ponudili inovativna rješenja iz oblasti e-računa.
Ove dvije firme će u narednom periodu razviti proizvod za bankomate (ATM uređaje), a kako bi ElGato korisnici dobili mogućnost plaćanja svojih elektronskih računa i na bankomatima.
Na ovaj način ćemo našim korisnicima dodatno pojednostaviti i olakšati izvršavanje svojih obaveza.

Registraciju na ElGato portal možete izvršiti na www.elgato.ba. Ova usluga je besplatna.
Po registraciji ćete dobiti obavještenja o dostupnosti računa odnosno registriranim izdavateljima i informacije o načinu pristupa ElGato portalu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno