Zenica

Lokalni tim Zenica Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini vrši prijem novih članova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Lokalni tim Zenica Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini vrši prijem novih članova – Da li želite da postanete dio najbolje srednjoškolske priče u Bosni i Hercegovini? Da li želite da sklopite nova prijateljstva? Da li želite da radite na sebi a u uz to da pomažete svojoj zajednici? Ako je odgovor na ova pitanja da, onda ste na pravom mjestu. Lokalni tim Zenica Asocijacije srendjoškolaca u Bosni i Hercegovini vrši prijem novih članova a link za kratku prijavu možete pronaći u nastavku teksta.
Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okupljanje svih mladih koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.
ASuBiH je osnovana 04.11.2007. godine na Osnivačkoj generalnoj skupštini u Sarajevu, podrškom preko 250 srednjoškolaca, predstavnika svojih lokalnih zajednica iz cijele Bosne i Hercegovine. Inicijativu za osnivanje ove organizacije, pored samih srednjoškolaca, pokrenula je njemačka fondacija Schuler Helfen Leben (SHL) koja je i generalni donator ASuBiH-a.
Do sada je ASuBiH odradila niz projekata i aktivnosti kojim je uspjela okupiti i aktivirati preko 10000 srednjoškolaca iz svih dijelova širom Bosne i Hercegovine. ASuBiH se bavi edukacijim srednjoškolaca, uključivanjem srednjoškolaca u proces donošenja odluka, radimo na izmjeni, dopuni i usvajanju zakonskih i političkih rješenja vezanih za srednjoškolce u Bosni i Hercegovini, zastupanjem srednjoškolaca u BiH, kao i saradnjom sa drugim organizacijama i srednjoškolcima u BiH, ali i šire.
Više o misiji, viziji i ciljevima Asocijacije možete pronaći na linku: https://asubih.ba/o-nama/.
Link preko kojeg šaljete prijave:
Prijave ostaju otvorene do 17.7. do 14:00 sati a odgovor o tome da li ste primljeni kao član Lokalnog tima ćete dobiti najkasnije do 20.7. do 15:00 sati.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno