Zenica

Ljetni kulturni program u atriju Sultan Ahmedove medrese

Ljetni kulturni program u atriju Sultan Ahmedove medrese – Mreža mladih Medžlisa IZ Zenica organizovat će tokom ljetnih mjeseci prigodne kulturne programe u atriju Sultan Ahmedove medrese (upravna zgrada Medžlisa IZ Zenica) sa žaljom da, prije svega, mladi ljudi pokažu svoje talente i umijeća.

Program će početi 25.06.2018. (ponedjeljak) u 18:30 sati, promocijom poezije mlade spisateljice, Merime Handanović. Promovisat ćemo dvije zbirke poezije, “Kihoteske” i “Sančopanteske” a promotori će biti dr. don Anto Ledić i Emina Selimović.

Drugi program će biti upriličen 27.06.2018. (srijeda) u 18:30 sati. Bit će to književna veče, na kojoj će mladi govoriti i pjevati o Bosni. Na književnoj večeri će nastupiti i ugledni zenički teatarski djelatnici, glumica Sabina Kulenović i glumac Mugdim Avdagić te vokalni solisti BKZ “Preporod” Zenica.

Programi se realizuju uz pomoć Medžlisa IZ Zenica kao znak podrške i brige za mlade u Zajednici.

DOBRO DOŠLI!

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj tel. 061/725-064

 Kenan Hodžić, koordinator Medžlisa IZ za mlade

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem