Košarka

Livno u posljednji trenutak otkazalo učešće, Jumper direktno u finalu Kupa BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon što je najavljena završnica Kupa BiH u Zenici, koja se trebala igrati ovog petka i subote, iz KK Jumper su se oglasili i sa žaljenjem objavili da jedan polufinalni susret neće biti odigran. Naime, ekipa ŽKK Livno je u posljednji trenutak otkazala svoj dolazak, tako će ekipa Jumpera direktno proći u finale kupa gdje će čekati boljeg iz duela ŽKK Orlovi i ŽKK Lavovi.

Reakciju iz KK Jumper prenosimo:

Dragi navijači, poštovani sponzori i cijenjeni prijatelji Kluba KK “Jumper Taurus”,

S dubokim žaljenjem vas obavještavamo o otkazivanju dolaska i učešća naših prijatelja iz ŽKK “Livno” u predviđenom polufinalu Kupa za žene. Nažalost, ova vijest je došla u posljednji trenutak, što nas je stavilo u krajnje nepoželjnu situaciju. Smatramo ovakav potez krajnje nekorektnim, posebice uzimajući u obzir da smo mi domaćini najvećeg događaja u ženskoj košarci.

Ova iznenadna promjena planova zadala nam je velike probleme u pogledu reorganizacije događaja. Međutim, iako smo se u prošlosti već suočavali sa sličnim izazovima i sabotiranjima, želimo istaknuti da to nije umanjilo našu odlučnost da ovaj događaj učinimo nezaboravnim.

S ponosom možemo reći da je KK “Jumper Taurus” direktno plasiran u finale Kupa, a naš stručni štab je uložio dodatne napore kako bi finalna utakmica bila spektakl za pamćenje, obećavajući neviđeni show u ženskoj košarci.

Pozivamo vas da nas podržite u finalu, koje će se održati 09.03.2024. u 17:00 sati. Vaša prisutnost i podrška su nam iznimno važni, sada više nego ikad” naveli su iz KK Jumper.

U petak svoj polufinalni susret u 20h igraju ekipe Orlova i Lavova, dok će finale Kupa Bosne i Hercegovine biti odigrano u subotu u 17h u zeničkoj Areni “Husejin Smajlović”.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno