Info

Lijepa priča: Hrabri dječak Ismail Zulfić posjetio trening Sarajeva i dobio prigodne poklone

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Lijepa priča: Hrabri dječak Ismail Zulfić posjetio trening Sarajeva i dobio prigodne poklone – Danas su prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo imali posebnog gosta. Naime, Ismail Zulfić, posjetio je bordo ekipu na treningu.

Ismail je hrabri dječak koji je rođen bez obje ruke, ali bez obzira na svoje nedostatke on osvaja, ne samo ljudska srca, nego i nagrade i priznanja na plivačkim takmičenjima. Na 4. Otvorenom regionalnom prvenstvu u Zadru Ismail je osvojio zlatnu medalju, ostavivši konkurenciju daleko iza sebe.

Igrači FK Sarajevo izrazili su želju da se upoznaju sa Ismailom, a kapiten Krste Velkoski ispred FK Sarajevo uručio je Ismailu nogometnu loptu sa potpisom svih igrača.

Ismail je bio gost i na prethodnim utakmica Sarajeva, a od sad će uz svoje prijatelje iz kluba uz godišnju ulaznicu moći prisustvovati svim utakmicama Bordo tima.

Kolektiv FK Sarajevo Ismailu i njegovoj ekipi poželio je mnogo uspjeha i sreće u budućim takmičenjima i nastupima.

scsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno