Košarka

Lijep gest KK “Vukovi” iz Zenice: Donirali sportsku opremu JU OŠ “Meša Selimović”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Lijep gest KK “Vukovi” iz Zenice: Donirali sportsku opremu JU OŠ “Meša Selimović” – Rijetki su primjeri da sportski klubovi pomažu školskim ustanovama i djeci u dvorani u kojoj održavaju svoje treninge. KK “Vukovi” iz Zenice egzistira više od četiri godine, a svoje treninge obavljaju u JU OŠ “Meša Selimović” u Zenici. U znak zahvalnosti što svoje treninge održavaju u ovoj školi s kojom imaju sjajnu saradnju, iz ovog kluba su napravili lijep gest u vidu donacije.

Nakon što su obnovili vanjski teren ispred škole, kako bi djeca mogla i vani igrati košarku i ostale sportove, iz KK “Vukovi” danas su direktoru škole uručili i donaciju u vidu sportske opreme za učenike koji će predstavljati školu na takmičenjima u okviru školskog uzrasta. Današnji gest svakako je lijepa i pozitivna priča, gdje dvije strane sjajno sarađuju, a sve za dobrobit sporta i djece koja se bave košarkom. Nadamo se da će ovaj primjer slijediti i brojni drugi klubovi, koji koriste dvorane drugih škola.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno