Zenica

Krv darovalo 67 učenika Tehničke škole

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U zajedničkoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi organizovanoj danas u prostorijama zeničke srednje Tehničke škole, kojoj su se odazvali učenici i nastavno osoblje ove obrazovne ustanove, prikupljeno 67 doza krvi.

– Za uspješno provedene aktivnosti na realizaciji ove akcije zahvaljujemo na saradnji osoblju Tehničke škole, a naročito pedagogici Mirsadi Pelo, te našim vjernim saradnicima iz Transfuzijskog centra Kantonalne bolnice Zenica. Današnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi realizirana je na terenu u prostorijama Tehničke škole na Bilimišću, zahvaljujući mobilnim ekipama Transfuzijskog centra – kazala je Arma Oruć, sekretar Crvenog križa Zenice.

Crveni križ Zenice će nastaviti akciju dobrovoljnog darivanja krvi tokom koji se nastoji obezbijediti dovoljne količine za potrebe Kantonalne bolnice Zenica za rad u vanrednim uvjetima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno