Naše Zenica

KRITIKA ČITATELJA: Od košarkaškog terena i zelene površine, napravljen parking

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KRITIKA ČITATELJA: Od košarkaškog igrališta i zelene površine, napravljen je parking- Našoj redakciji se javio sugrađanin sa željom da ukaže na problem koji već godinama traje u njegovom naselju.

“Pozdrav, Molim vas da objavite ovo kao post jer se veĆ 10 godina šuti o ovome i ništa se ne mijenja, osim na gore… Lokacija: Zenica, centar grada. Radi se o jednom od većih gradskih parkova gdje su se nekada igrala djeca, kako na livadama, tako i na košarkaskom terenu, ali je sada sve uništeno.U potpunosti narušen izgled nelegalnim parkiranjem na zelenoj površini koja je sada pretvorena u divlji parking. Također, postojao je i znak zabrane ulaska u ovaj dio za sve osim stanara zgrade, ali taj znak je polomljen. Članovi mjesne zajednice su slali više upita da se nešto promijeni, ali ništa se povodom toga nije uradilo” naveo je naš čitatelj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno