Politika

Kratina: inicijativa za odgodu plaćanja računa

Inicijativa za odgodu plaćanja računa za električnu energiju
Inicijativa za odgodu plaćanja računa za električnu energiju
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kratina: inicijativa za odgodu plaćanja računa – Inicijativa naše zastupnice Alme Kratine:

“Na 16.Redovnoj sjednici Zastupnickog doma Parlamenta Federacije BiH, kao zastupnica, podnijela sam Inicijativu prema Vladi Federacije da građane Zenice oslobodi plaćanja zateznih kamata za el.energiju do kraja 2017. odnosno i u skladu sa zakonskim mogućnostim razmotri odgodu plaćanja računa za el. energiju. Obrazloženje uz podnesenu Inicijativu je više no argumentirano. Vanredne prilike (temperature ispod-24’C), kvarovi na gradskom grijanju koje dolazi iz Mittala i druge teške okolnosti koje dovode do nehumanih uslova u kojem u zimskom periodu žive građani Zenice, zahtjevaju angažman svih onih koji imaju svoj dio odgovornosti prema građanima.

Od Vlade Federacije u cjelosti ali posebno od Premijera i resornog ministarstva građani Zenice očekuju pomoć u prevazilaženju ovako teškog stanja koje će se direktno odraziti na zdravlje posebno osjetljivih kategorija djece i starije populacije.”

PRESS Demokratska Fronta



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno