Sudske klupe

Kradljivac u bijegu od potjere zaplivao Bosnom i utočište pokušao naći na Adi

Drveni most i Ada - foto: Dron.ba ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kradljivac u bijegu od potjere zaplivao Bosnom i utočište pokušao naći na Adi – Pripadnici policijske uprave I Zenica uhapsili su oko 11 sati jutros (subota) osobu koja je bila u bjekstvu, nakon neuspjele krađe u prodavnici alata. Priča postaje neobična, jer se bjegunac odvažio da u ovo februarsko jutro zapliva rijekom Bosnom, u pokušaju da pobjegne progoniteljima.

Kako saznaje Zenicablog, kradljivac je iz prodajnog centra Pero u Raspotočju ukrao bušilicu, ali su njegovu krađu primjetili zaposlenici. Kradljivac se pokušao skriti bijegom ka koritu rijeke Bosne, ali je potraga za njim nastavljena u pravcu Bojinog vira, da bi on zatim, kad su radnici pozvali i policiju, odlučio da odbaci ukradene predmete, skoči u rijeku Bosnu i zapliva prema Adi kod Drvenog mosta.

Tamo su ga, ispričali su nam očevici, već čekale druge policijske ekipe, a u pripravnost su pozvani i vatrogasci, za čijom intervencijom, nasreću, nije bilo potrebe. Kradljivac je uhapšen i predat u sjedište Policijske stanice Centar.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno