Nogomet

Kouadio ostaje u Čeliku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kouadio ostaje u Čeliku – Iako su u Mostar otputovali sa određenom dozom optimizma, nogometaši Čelika doživjeli su težak poraz od Zrinjskog sa 5:2. Osim gubitka bodova, novi problemi za upravu i stručni štab su povreda Mahmutovića i boravišna viza za Kouadia.

Naime ovom igraču iz Sijera Leonea večeras u 24 sata ističe boravišna viza u našoj državi, tako da je njegov dalji nastup u crveno-crnom dresu bio upitan. Predsjednik kluba Jasmin Memišević, u današnjoj izjavi za RTV Zenica, između ostalog je rekao kako je uprava Čelika još prije 15 dana pokrenula aktivnosti na produženja boravka Kouadia u BiH, a danas je potvrđeno da mu je produžen boravak u našoj državi.

Za ovu sedmicu bili su najavljeni pregovori sa bivšim kapitenom bh. reprezentacije Emirom Spahićem. U njegov dolazak na Bilino polje vjerovali su samo najveći optimisti, međutim i ta opcija je danas definitivno otpala.

(M.P.)
rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno