Nogomet

BiH domaćin kvalifikacija za EP ženskih U-17 reprezentacija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BiH domaćin kvalifikacija za EP ženskih U-17 reprezentacija – Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine će od 24. do 30. septembra ove godine biti organizator turnira grupe 4 kvalfikacija za Evropsko prvenstvo ženskih „U-17“ reprezentacija.

Pored bh. kadetkinja na turniru će učestvovati selekcije Grčke, Rumunije i Republike Irske. Pet susreta će biti odigrano u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, a jedan u Doboju kod Kaknja. Selektor Ilija Lucić u kvalifikacijama računa na sljedećih 20 igračica.

Na listi selektora Lucića nalazi se i mlada nogometašica zeničkog Čelika, Lara Ganić. Bh. reprezentativke će se okupiti 21. septembra u Trening centru NS/FS BiH. U prvoj utakmici bh. kadetkinje se sastaju sa Republikom Irskom, u drugoj igraju protiv Grčke, a u trećoj protivnik naših nogometašica je selekcija Rumunije.

(M.P.)
rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno