Zenica

Košarkaški klub “Vukovi” organizovao iftar za svoje članove

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Košarkaški klub “Vukovi” organizovao iftar za svoje članove – Na večerašnjem druženju u dvorani Osnovne Škole “Meša Selimović” je organizovan iftar za članove Košarkaškog Kluba “Vukovi” Zenica. Sa obzirom da misiju i viziju našeg kluba pored košarkaškog obrazovanja predstavlja i odgoj djece ovo je bila jedna mala gesta i ujedno prilika da djeca na jedan drugačiji način provedu vrijeme sa svojim saigračima.

Male stvari ostaju zauvijek urezane u sjećanjima i sigurni smo da će i večerašnje iftarsko druženje biti jedna dugogodišnja lijepa uspomena a plan i želja nam je da ovo okupljanje bude tradicionalno u našem klubu. Drago nam je bilo družiti se sa ovim mališanima i imati priliku da doprinesemo na ovaj način povećanju moralnih i odgojnih vrijednosti.

Sigurno da velike zasluge idu i našim partnerima i prijateljima kluba a prije svega tu mislimo na gdina S. Pruščanovića ( Ćevabdžinica kod Seje ) i gdina A. Mujkića te na partnere kluba Cafe Bar “Film”, AE Security i Sultan Colu. Posebnu draž i zadovoljstvo na ovom iftaru nam je pružilo prisustvo predstavnika Turske Vojne Misije u BiH koji su opet podržali način i rad našeg kluba.

Od srca se zahvaljujemo još jednom svim prijateljima i partnerima kluba bez kojih mnoge od naših aktivnosti ne bi bile moguće, te naravno roditeljima djece i direktoru Osnovne škole ” Meša Selimović” gdinu A. Zukiću koji nađe razumijevanja za naše manifestacije.

Ispred KK Vukovi
Direktor Harun Čolić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno