Košarka

Košarkaši Kengura na turniru u Francuskoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Košarkaški klub Kengur će u sklopu svog godišnjeg plana aktivnsti i ove godine uzeti učešće na prestižnom turniru u Francuskom gradu Checy.

Ovaj međunarodni turnir se igra u periodu od 4-6 aprila i na njemu će uzeti učešće selekcija godišta 2000/2001. Ovo će biti šesto učešće košarkaša Kengura na ovom prestižnom turniru. Pored ekipa iz zemlje domaćina, na ovom izuzetno jakom turniru nastupit će ekipe iz : Španije, Belgije, Hrvatske, Burkine Faso, Bosne i Hercegovine.

Na ovaj turnir ekipa Kengura će zajedno putovati sa sportskim prijateljima iz košarkaškog kluba “Sedam” Đakovo i KK Bihać. Mlade košarkaše Kengura će na ovom turniru predvoditi treneri Enes Hadžihalilović i Haris Muslić.

Na ovom putovanju košarkaši Kengura će posjetiti i gradove Munchen, Orleans i Pariz, gdje će obići najzanimljivije kulturno-historijske znamenitosti ovih gradova. Ovo je još jedna prilika da KK Kengura na najbolji način predtavi naš grad i našu državu i nastavi saradnju sa klubovima iz Francuske ali i čitave Evrope.

Jasmin Efendić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno