Košarka

Košarka: na čelu selekcija Trbić, Pandža, Mičić..

Marko Trbić
Marko Trbić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Košarka: na čelu selekcija Trbić, Pandža, Mičić.. -Upravni odbor Košarkaškog saveza BiH u novom sazivu na prvoj sjednici održanoj danas na Ilidži imenovao je selektore mladih bh. selekcija.

U-18 selekciju vodit će Marko Trbić, U-17 Josip Pandža, a U-16 Dragan Mičić. Članovi UO-a nisu postigli konsenzus o imenovanju selektora seniorske A reprezentacije BiH.

Aleksandar Fulurija
Aleksandar Fulurija

– U izboru za selektora seniorske reprezentacije ostala su dva imena, a to su Dragan Bajić i Damir Mulaomerović, s kojima će biti obavljeni razgovori u narednih desetak dana a zatim će biti donesena konačna odluka – objasnio je novoizabrani predsjednik KSBiH Aleksandar Fulurija.

Dodao je da je imenovanje selektora muške U20 selekcije BiH odgođeno zbog teške finansijske situacije u Savezu, ali da će i ta reprezentacija biti aktivirana ukoliko finansijska sredstva budu obezbijeđena.

Za selektora ženske U16 reprezentacije imenovan je Slobodan Kecman, žensku U18 selekciju vodit će Goran Lojo, a Mara Lakić – Brčaninović ostaje na kormilu U20 selekcije, kao i Goran Jovanović na poziciji selektora ženske seniorske reprezentacije BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno