Rukomet

Koronavirus u reprezentaciji BiH, ekipa se vraća u Sarajevo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Koronavirus u reprezentaciji BiH, ekipa se vraća u Sarajevo- Problemi su jučer dočekali rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Utakmica Croatia Cupa u Osijeku koju su Zmajevi trebali igrati protiv Hrvatske, otkazana je zbog pozitivnih testova na koronavirus u našoj ekipi.

“Susret Croatia cupa između rukometnih reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine je otkazan. Nakon što su jučer svi PCR testovi bosanskohercegovačke reprezentacije bili negativni, na današnjem antigenskom testiranju prilikom dolaska u Osijek pokazalo da ima zaraženih u našem timu. Reprezentacija BiH se vraća u Sarajevo, a danas će uslijediti novo PCR testiranje, koje je najmjerodavnije i nakon kojeg ćemo javnost tačno obavijestiti o stanju sa koronavirusom u timu BiH”, stoji u saopštenju RSBiH.

Podsjetimo, izabranici Ivice Obrvana su u Osijeku trebali odigrati mečeve protiv Hrvatske i Rusije koji su trebali biti i generalna proba za nastupajući EURO.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno