Info

Korisnici usluga Servis centra „DLAN“ Zenica u posjeti Hercegovini

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda korisnici usluga Servis centra za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama u razvoju „DLAN“ Zenica boravili su na izletu u Hercegovini.

Naime, pomenutu aktivnost realiziralo je Udruženje „DLAN“ Zenica u saradnji sa prijateljskim Udruženjem Çiçek ol iz Belgije i Nazlihan Günaydın, Fatma Esen ali i dugogodišnjom volonterkom Elvisom Kovačević koja je i ovom prilikom uložila veliki trud u koordinaciji naših aktivnosti.

Bila je ovo prilika za posjetu prelijepim predjelima naše domovine – Konjicu, Mostaru i Blagaju. Iskoristili smo priliku da ukažemo na dugogodišnje prijateljstvo Republike Turske i BiH i međusobnu povezanost i podršku ljudi koji žive u ove dvije zemlje.

Naše prijateljice su željele da promijene svakodnevnicu prije svega majkama a onda i djeci i omoguće im da bar na jedan dan zaborave na sve poteškoće i probleme, ali i vide predjele naše domovine koje možda nisu imali priliku. Zadovoljstvo i osmjesi na licima govorili su mnogo, slali poruke sreće, mira i zahvalnosti za priliku koju smo dobili.

Naša saradnja sa našim prijateljima iz Belgije se nastavlja, a ovo druženje bilo je samo kap u moru aktivnosti koje pripremamo na obostrano zadovoljstvo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno