Info

Ambasada SAD u Sarajevu otvorila online sistem zakazivanja termina za intervju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ambasada SAD u Sarajevu, u toku današnjeg dana, otvora svoj online sistem zakazivanja termina za intervju, kako bi bio omogućen i ograničeni broj intervjua uživo za vize B1/B2 kategorije, potvrđeno je iz ambasade.

“Ova, prva, tranša intervjua odvijaće se u periodu od novembra 2021. do kraja marta 2022. godine.  Zakazivanje termina za intervju biće omogućeno za državljane i rezidente BiH. Kada sistem bude otvoren, molimo vas da klikom ovdje (https://ais.usvisa-info.com/) zakažete svoj termin za intervju“, navode.

Iz američke ambasade napominju još da će, usljed postojećih izazova uzrokovanih pandemijom, broj termina za intervju biti ograničen, pri čemu čekanje na slobodan termin može potrajati duže.

“Uposlenici Odjela za konzularne poslove vršiće obradu zahtjeva za vize na siguran i učinkovit način te povećati broj raspoloživih termina za intervju koliko to uvjeti  tokom predstojećih mjeseci budu dopuštali“, istakli su iz ambasade.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno