Nogomet

Korak po korak do jačeg i stabilnijeg Čelika!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Korak po korak do jačeg i stabilnijeg Čelika! – Naš klub godinama je bio suočen sa brojnim problemima koji su ga pratili.
Transparetno poslovanje i ažurno ispunjavanje obaveza,  koje su za druge subjekte dio uobičajne poslove rutine, nažalost, za naš Klub su bili nepoznanica
Zajedno sa  članovima kluba, odlučili smo krenuti sa dna, iz najniže lige, kako bismo za sva vremena presjekli sve ono što je loše i što je godinama predstavljalo veliki teret za klub, te krenuli putem ozdravljenja.
Da smo zaista na dobrom putu i da se trud i rad uvijek isplati, dokaz je i činjenica da je nogometni klub Čelik, poslije dugo vremena, platio poreze i doprinose svojim uposlenicima.
Rukovodstvo kluba  ulaže maksimalne napore kako bi Čelik vratio na puteve stare slave, u sami vrh bh nogometa. Kako je transparentno poslovanje jedan od ciljeva aktualnog Upravnog odbora,  ažurno ispunjavanje poslovnih obaveza će postati rutina koju će NK Čelik u budućnosti redovno izmirivati.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno