Naše

Konkurs za foto naj-apsurd u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Postoje i apsurdnije stvari od vožnje s obavezno upaljenim farovima u sred ljetnjeg dana, ili organizacije saobraćaja za vrijeme radova u tunelu Vranduk.

Kako na upozorenja nas građana niko od nadležnih ne reagira predlažem da otvorite godišnji nagradni konkurs za najapsurdniju stvar u našem gradu. Hajmo u šegu kada nas ne shvataju ozbiljno.

Prva slika navodi na komentar kako je vlasnik ove dvojke sa dvojnim državljanstvom instalirao najnoviji sistem koji spriječava pokretanje vozila, otvaranje vrata i sl.

Druga slika nastala je ujutro 10.08.2019. na skretanje od mosta ka Bilmišću. Vjerovatno su Bilmišćani samoinicijativno krenuli u radove na podzemnim garažama. Nigdje znaka, gdje je saobraćajna policija koja 24 sata dnevno diše za vratom svakog običnog vozača našeg grada? Gdje je firma čije su instalacije napravile ovakav krater?

Nijaz Š.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno