Ljudi

Komesar Šut donirao sredstva od Nagrade Zenice ustanovi Dom-porodica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Komesar Šut donirao sredstva od Nagrade Zenice ustanovi Dom-porodica –  Kako smo već informisali naše građane, danas, 20.03.2017. godine, na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Zenica, održanoj povodom Dana Zenice, policijskom komesaru Semiru Šutu je uručena Nagrada Zenice.

Nakon što mu je i uručeno ovo značajno priznanje, komesar Šut se odmah uputio u Javnu ustanovu “Dom i porodica” u Zenici, gdje je lično uručio novčana sredstva od dobijene nagrade, koja će biti utrošena za uređenje prostorija navedene ustanove. Takođe su, tom prilikom, štićenicima studentima uručeni određeni novčani iznosi, dok su najmlađi štićenici obradovani slatkišima.

U svom kraćem i emotivnom obraćanju, komesar Šut je obrazložio da se radi se o jednom skromnom poklonu koji sigurno neće riješiti sve poteškoće sa kojim se Javna ustanova “Dom i porodica” susreće, ali da izražava nadu da će uređenje prostorija i njihov ljepši izgled bar donekle popraviti unutrašnji ambijent, te djeci i svim korisnicima ustanove boravak i život, učiniti ugodnijim i toplijim.

Odsjek za odnose s javnošću, analitiku i planiranje



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno