PERO Zenica
Ljudi

Komesar Šut donirao sredstva od Nagrade Zenice ustanovi Dom-porodica

Komesar Šut donirao sredstva od Nagrade Zenice ustanovi Dom-porodica –  Kako smo već informisali naše građane, danas, 20.03.2017. godine, na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Zenica, održanoj povodom Dana Zenice, policijskom komesaru Semiru Šutu je uručena Nagrada Zenice.

Nakon što mu je i uručeno ovo značajno priznanje, komesar Šut se odmah uputio u Javnu ustanovu “Dom i porodica” u Zenici, gdje je lično uručio novčana sredstva od dobijene nagrade, koja će biti utrošena za uređenje prostorija navedene ustanove. Takođe su, tom prilikom, štićenicima studentima uručeni određeni novčani iznosi, dok su najmlađi štićenici obradovani slatkišima.

U svom kraćem i emotivnom obraćanju, komesar Šut je obrazložio da se radi se o jednom skromnom poklonu koji sigurno neće riješiti sve poteškoće sa kojim se Javna ustanova “Dom i porodica” susreće, ali da izražava nadu da će uređenje prostorija i njihov ljepši izgled bar donekle popraviti unutrašnji ambijent, te djeci i svim korisnicima ustanove boravak i život, učiniti ugodnijim i toplijim.

Odsjek za odnose s javnošću, analitiku i planiranje

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...