Zabava

Komedija “Samo tri dana” u kinima od 22. februara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Komedija “Samo tri dana” u kinima od 22. februara- BRZINA, ADRENALIN I DOBAR HUMOR U FILMU KOJI NE SMIJETE PROPUSTITI!

Akcija koja vam povećava glad za napetošću, komedija koja će vas nasmijati do suza, film koji garantuje kvalitetan kino provod – „SAMO 3 DANA“ (ONLY 3 DAYS LEFT) stiže u naša kina! Od četvrtka 22. februara, francuska hit akcija naći će se na redovnom kino repertoaru i provozat će nas kroz Pariz, Abu Dhabi i Meksiko. Ako ste spremni za najluđu vožnju ove godine, čekamo vas!

O FILMU: Rajen, nespretni, ali dobronamjerni policajac otkriva da je njegovu baku, rijaliti zvijezdu, kidnapovao meksički narko kartel koji mu daje samo 3 dana da obezbjedi nemogući otkup za nju. Uz podršku svog lojalnog tima ovaj nevjerovatni heroj će krenuti u ludu misiju obilaska svijeta širom Francuske, Abu Dabija i Meksika, kako bi je spasio.

Od poznatih tvoraca uspješnih francuskih komedija stiže još jedna neodoljiva urnebesna akciona komedija. Snimljena na zadivljujućim lokacijama između tri kontinenta, SAMO 3 DANA je nevjerovatna trka sa vremenom, prepuna poznatih scena iz omiljenih blockbustera koje će publika moći da prepozna i koje će ih zabaviti.

Od četvrtka 22. februara film „SAMO 3 DANA (ONLY 3 DAYS LEFT) prikazivat će se na redovnom kino repertoaru.

Trailer filma pogledajte klikom na link: 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno