Zabava

Komedija “Roboti” od danas u kinima!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od DANAS u svim kinima, na redovnom repertoaru imat ćemo priliku da gledamo hit komediju„ROBOTI“ (ROBOTS), sa Shailene Woodley i Jack Whitehall u glavnim ulogama.

Prepoznatljiv i specifičan humor zabavit će gledaoce, ali u isto vrijeme će nas i natjerati da se zapitamo da li je sve to samo fikcija, ili možda neka potencijalna budućnost koja nas čeka.

U bliskoj budućnosti robotima su povereni manuelni zadaci i poslovi, ali je zabranjeno da izgledaju baš kao ljudi, iz straha da mogu da nas zamene. Čarls je ženskaroš koji u tajnosti koristi robota koji je njegova identična replika, kako bi zavodio žene dok on sedi i igra igrice i… skuplja trofeje. Jednog dana, na klizalištu upoznaje Elejn, kojom je fasciniran.

Koristi svog robota C2 kako bi je zadivio, ali i ne sluti da Elejn ima sopstvenu repliku, robota E2, kojeg koristi da privuče bogate muškarce i sakuplja poklone. Na nesreću po naše prevarante, njihovi roboti se sreću, zaljubljuju i beže ka meksičkoj granici, kako bi slobodno živeli.

Elejn i Čarls će morati da se udruže kako bi ih zaustavili i sprečili da se njihove tajne otkriju.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno