Info

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iako se čini da je o djeci, internetu i televiziji već puno toga rečeno, istraživanja ukazuju na porast različitih poremećaja u djece predškolske dobi, stoga o toj temi i dalje trebamo govoriti. Svi znamo da ritam života i brojne obveze nažalost ne idu u korist odgoju kakav roditelji žele za svoje dijete. Međutim, djecu je ipak moguće „odlijepiti“ od ekrana, dok izlaganje najmlađe djece mobitelima i televiziji treba nastojati odgoditi.

Dosljedno uvođenje dobrih navika, u skladu s dobi djeteta, koje će potaknuti njegov psihofizički razvoj u skladu s prirodom, ulaganje je u budućnost djeteta, ali i čitave porodice. Dobre navike stvaraju bliske odnose, povjerenje i čvrste temelje budućega razvoja. Čitanje je navika koja se stječe u djetinjstvu i traje čitav život.

Djeca najranije dobi otvorena su, željna znanja i novih otkrića. Čitanjem potičemo razvoj mašte i kreativnosti, obogaćujemo rječnik, obrazujemo i pobuđujemo zanimanje djece. Osim toga, kvalitetno provodimo zajedničko vrijeme, zbližavamo se i razgovaramo o važnim temama i situacijama. Čitanjem aktiviramo djetetov um, vježbamo ga da razumije i povezuje različite činjenice. Povezanost i ugodni trenutci s djecom provedeni uz knjige vrijedne su uspomene za svakoga roditelja i njegovu djecu.

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom.
Djeca se identificiraju s junacima iz Stojutarske šume, a njihova zabavna pitanja ih motiviraju na promišljanje i postavljanje sličnih pitanja. Odgovori na pitanja te zanimljive i duhovite činjenice, popraćene mnoštvom fotografija iz svijeta prirode, potaknut će i na razmišljanje o utjecaju čovjeka na prirodu i životinje, razvijajući ekološku svijet.

Kolekcija knjiga kroz dvadeset nastavaka obrađuje teme poput ptica, sisavaca, morskih stvorenja, godišnjih doba, pustinja i šuma te donosi prvi susret s temama iz prirode, koje će djeca pamtiti i rado im se vraćati. Medvjedić Winnie Pooh, Tigar, Praščić i ostali prijatelji vode djecu kroz sve teme na zanimljiv i djeci blizak način.

Knjige iz kolekcije bit će zasigurno zabavne i roditeljima jer su u njima podaci koje će možda prvi put i sami saznati. Otkrivanje novih znanja s djecom iskustvo je koje se ne propušta.

U prvoj knjizi, “Ptice”, poletite s nama i upoznajte neke od najneobičnijih ptica na svijetu. Predstavljamo raznoliki ptičji svijet i čudesne zanimljivosti o njihovom životu. Saznajte zašto su flamingosi ružičasti, koliko vremena treba da se izlegne pingvin, je li tukanov kljun zaista toliko težak kao što izgleda, koliko je veliko nojevo jaje… Medvjedić Winnie Pooh vodi nas kroz svijet pernatih životinja i otkriva nam njihove najveće tajne.

Kolekcija Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima bit će u prodaji od 13.2.2020. Prva knjiga, „Ptice“ moći će se kupiti po promotivnoj cijeni od 3,90 KM na svim kioscima. Ostale knjige iz kolekcije bit će u prodaji po cijeni od 7,90 KM, a izlazit će po jedna svakog četvrtka. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Sve propuštene brojeve možete naručiti na www.tropik.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno